DEI Design Engineering Black "Floor & Tunnel Shield II" samolepicí tepelný štít proti extrémním teplotám 53 x 122 cm, černý

050552

Nový produkt

Tepelný štít "Floor & Tunnel Shield II™" amerického výrobce DEI je ideálním řešením, pokud potřebujete zabránit pronikání tepla od výfuku do interiéru vozu, kde může kromě nepříjemného zvyšování teploty také poškozovat elektroinstalaci. Nově v decentním černém provedení.

Více informací

Dostupnost: Skladem

4 591 Kč s DPH

-8%

4 990 Kč s DPH

platimpak.png, 2,9kB mallpay.png, 5,0kB

Odložte platbu nákupu až o 30 dní s platební metodou MALL Pay či PLATÍM Pak. Kupte teď, plaťe potom.

Více informací

DEI "Floor & Tunnel Shield II™" tepelný štít lze použít všude tam, kde je zapotřebí odstínit zdroj vysokého tepla, nejčastěji v okolí výfuku, na požárních příčkách, tunelech pro převodovku a na dalších místech. Slouží nejen jako vynikající tepelný štít, ale zároveň chrání proti nečistotám a tlumí pronikání hluku do kabiny. Tato nová verze je navíc opatřena žáruvzorným černým nástřikem pro decentní vzhled.

DEI "Floor & Tunnel Shield II™" tepelný štít je vyroben z embosované hliníkové fólie a 0,3 cm silného jádra ze skelného kompozitu. Štít dokáže dlouhodobě odolávat teplotám 950 °C (1750 °F). Zadní strana určená k lepení je schopna odolávat teplotám do 230 °C (450 °F). Štít musí vždy směřovat hliníkovou vrstvou ke zdroji tepla. Díky velice nízké váze a tloušťce pouhých 4,8 mm se s tepelným štítem DEI "Floor & Tunnel Shield II™" výborně pracuje a lze jej použít i ve stísněných prostorech, například na motocyklech. Díky unikátní patentované technologii tkaní skelného kompozitu, je DEI "Floor & Tunnel Shield II™" nejjednodušším a cenově nejpřijatelnějším způsobem, jak bojovat s prostupováním extrémního tepla skrz panely karoserie. Lze jej bezpečně a pohodlně aplikovat na povrch z kovu, hliníku, karbonu, plastu a dalších.

Základní vlastnosti:

  • čelní strana z embosované hliníkové fólie opatřené žáruvzdorným lakem
  • dlouhodobě odolává teplotám až 950 °C (1750 °F)
  • ochrana pro elektrické a mechanické součásti, lakované díly karoserie apod.
  • zvýšení komfortu díky nižší teplotě v interiéru
  • tloušťka pouhých 4,8 mm
  • ideální pro použití jako ochranný štít před extrémní teplotou
  • vhodný pro použití v exteriéru

Způsob fixace: pomocí samolepicí vrstvy na zadní straně tepelného štítu

Naše společnost Escape6 s.r.o. je přímým oficiálním dovozcem tepelných izolací DEI (Design Engineering) do ČR.