KW výškově nastavitelný pružinový kit pro Audi A5 cabrio, RS5 8F7, B8 s el. tlumiči DDC Zobrazit větší

KW výškově nastavitelný pružinový kit pro Audi A5 cabrio, RS5 8F7, B8 s el. tlumiči DDC

2531000H

Nový produkt

Výškově nastavitelný pružinový kit KW Automotive pro Audi A5 cabrio, RS5 8F7, B8 umožňující plynulé nastavení výšky vozu bez nutnosti výměny originálních tlumičů. Tím zůstává zcela zachována jejich fukce, což je výhodné zejména u aktivních elektronicky ovládaných tlumičů.

Více informací

Dostupnost: Na dotaz (1-2 týdny)

21 432 Kč s DPH

platimpak.png, 2,9kB mallpay.png, 5,0kB

Odložte platbu nákupu až o 30 dní s platební metodou MALL Pay či PLATÍM Pak. Kupte teď, plaťe potom.

Více informací

Nastavitelné pružinové kity KW Automotive se používají pro plynule nastavitelné snížení vozu v kombinaci s originálními tlumiči. Na rozdíl od konvenčních vinutých pružin umožňuje nastavitelný pružinový kit nastavit světlou výšku vozu plynule v rozsahu udávaném výrobcem a uvedeném v dokumentaci. Součástí balení jsou tak závitové adaptéry pro usazení na originálních tlumičích, nová uložení pružin, která se po závitu plynule pohybují a sada sportovních pružin KW Automotive. Sadu pak zpravidla doplňují odpovídající dorazy a prachovky. Zásadní výhodou výškově nastavitelných pružinových kitů je plné zachování funkce originálních tlumičů, zejména v případě elektronicky nebo hydraulicky nastavitelných tlumičů.

Sportovní pružiny dodávané součástí výškově nastavitelného pružinového kitu jsou individuálně navržené pro každý jednotlivý vůz tak, aby poskytovaly ideální poměr mezi sportovními jízdními vlastnostmi a zachováním komfortu a zároveň, aby nijak neomezovaly funkci originálních tlumičů. Díky tomu má řidič lepší kontakt s vozem a jeho chováním na silnici, ale zůstává mu svoboda v nastavení jízdních režimů (v případě vozů vybavených elektronickými tlumiči).

Podobně, jako je tomu u kompletního výškově nastavitelného podvozku, můžete i u výškově nastavitelného pružinového kitu plynule nastavovat světlou výšku s ohledem na vzhled vozu i sladění s použitým rozměrem kol a pneumatik. Toto není u běžných sportovních pružin možné. Dodávané dorazy a prachovky jsou vždy přizpůsobeny nejnižší doporučené světlé výšce, kterou je možné nastavit.

Každý výškově nastavitelný pružinový kit byl důsledně testován a to jak na Nordschleife, tak na vlastní testovací stolici KW Automotive.

Parametry

Typ produktuVýškově stavitelný pružinový kit
Značka vozuAudi
ModelA5 cabrio, RS5
Typ vozu8F7, B8
Rok výroby02/2009-01/2017, 04/2010-06/2015
MotorizaceRS5 quattro
Obsah motoru4163
ProvedeníVýškově stavitelný pružinový kit, Výškově stavitelný pružinový kit
PalivoBenzin
ProvedeníVýškově stavitelný pružinový kit
Výkon331
Karoseriecoupé, kabriolet
Důležitá poznámkapro vozy s DRC
Nastavení přední nápravyZávit
Nastavení zadní nápravyZávit
PohonAWD
Snížení přední nápravy5-25 mm
Snížení zadní nápravy5-25 mm
Zatížení přední nápravydo 1275 kg
Zatížení zadní nápravydo 1250 kg
Balenísada přední + zadní
Technická poznámka55 = Only for vehicles which have electronic dampers
Technická poznámka91 = Front and rear height-adjustable (front and rear springs with height adjustment