Samco Sport 4-dílná sada silikonových hadic pro vedení chladicí kapaliny pro Caterham 7 Rover série K 1400, barva: fialová Zobrazit větší

Samco Sport 4-dílná sada silikonových hadic pro vedení chladicí kapaliny pro Caterham 7 Rover série K 1400, barva: fialová

TCS26/A(PURPLE)

Nový produkt

Samco Sport 4-dílná sada silikonových hadic pro vedení chladicí kapaliny pro Caterham 7 Rover série K . Všechy hadice v této sadě jsou přesně tvarovány pro záměnu za konkrétní původní gumové hadice v motorovém prostoru. Použití silikonových hadic výrazně posouvá limity motoru, umožňuje jeho spolehlivější provoz a případné budoucí navyšování výkonu.

Více informací

Dostupnost: Na dotaz (na dotaz)

7 626 Kč s DPH

platimpak.png, 2,9kB mallpay.png, 5,0kB

Odložte platbu nákupu až o 30 dní s platební metodou MALL Pay či PLATÍM Pak. Kupte teď, plaťe potom.

Více informací

Silikonové tlakové hadice Samco Sport mají 3-vrstvé protkávání pro maximální odolnost v tlakových soustavách.

POZOR: Tyto hadice nejsou vhodné pro vedení benzinu, nafty či oleje.

Silikonové hadice Samco Sport je možné objednat v libovolném odstínu z nabídky níže. Zvolenou barvu, prosíme, uvádějte do poznámky při dokončení objednávky.Uvedená cena je za hadici ve standardních barevných variantách (modrá, červená, černá, světle zelená, žlutá a oranžová).
Prémiové barvy (příplatek +15%): bílá, fialová, matná černá (Classic), matná černá (Vintage), Gumnetal šedá, Viper červená a tmavě zelená (British Racing Green)
Prémiové barvy (příplatek +35%): samco blaze s červenými plameny a všechny varianty maskáčových vzorů

Dostupné barevné varianty silikonových hadic Samco Sport

Použití silikonových hadic Samco Sport posouvá limity vozuExtrémní odolnost a životnost silikonových hadic Samco SportKvalita silikonových hadic Samco Sport je ověřena použitím v extrémních podmínkách
Silikonové hadice Samco Sport posouvají výkonnostní limity vozu díky své vysoké odolnosti, životnosti a zároveň dodávají atraktivnější vzhled motorovému prostoru.Silikonové hadice Samco Sport jsou nejodolnějšími hadicemi na trhu, jejichž trvanlivost je podpořena doživotní zárukou.Závodní týmy po celém světě volí produkty Samco Sport, které byly nesčetněkrát prověřeny při těch nejnáročnějších závodech v extrémních podmínkách.

Přednosti silikonových hadic Samco Sport



Špičkové silikonové hadice Samco jsou ručně vyráběny ve Velké Británii a hojně využívány při profesionálních závodech včetně seriálu Formule 1 nebo ve vozech kategorie WRC. Díky svému složení jsou vynikající náhradou za originální gumové hadice, jelikož nepodléhají jejich projevům stárnutí jakými jsou puchření, praskání, blednutí a další negativní vlivy, které mohou způsobit netěsnost systému. Každá jednotlivá hadice vyrobená společností Samco prochází důkladnou kontrolou a všechny hadice Samco přesahují požadavky normy SAE J20 a jsou vyráběny s certifikací kvality ISO 9002 2000.

Naše společnost Escape6 je přímým dovozcem silikonových hadic Samco Sport z Velké Británie do ČR.

Samco Sport Connect to the track

Parametry

Typ produktukompletní hadicová sada
Použitívedení chladicí kapaliny
Značka vozuCaterham 7
ModelRover série K
Počet hadic4