H&R sportovní pružiny pro Seat Leon 1M, 4WD, 5-dvéř., Cupra, Cupra V6, r.v. 2000-, snížení 25 mm/25 mm

29438-1

Nový produkt

Sportovní pružiny H&R pro Seat Leon 1M 4WD 5-dvéř., Cupra, Cupra V6 s rokem výroby r.v. 2000-, snižující vůz o 25 mm/25 mm.


Montáží těchto dokonale sladěných sportovních pružin získáte nejen sportovní vzhled vozu, ale také přesnější a bezpečné řízení a zmírnění houpání a naklánění v zatáčkách!

Více informací

Dostupnost: Na dotaz (1-2 týdny)

7 194 Kč s DPH

-30%

10 277 Kč s DPH

platimpak.png, 2,9kB mallpay.png, 5,0kB

Odložte platbu nákupu až o 30 dní s platební metodou MALL Pay či PLATÍM Pak. Kupte teď, plaťe potom.

Více informací

S použitím sportovních pružin H&R získá váš vůz decentní snížení kompatibilní s originálními továrními tlumiči, které dodá nejen větší stabilitu vozu, zejména při průjezdu zatáčkami, ale také výrazně zlepší jeho celkový vzhled. Aktuální nabídka H&R čítá více než 2900 konkrétních aplikací včetně neustále se rozšiřující nabídky pružin pro použití v kombinaci s moderními elektronickými tlumiči.

Doplňující informace:
Sportovní pružiny H&R se montují výměnou za originální pružiny, které jsou na voze montované z výroby. Sportovní pružiny H&R jsou navrženy tak, aby byly funkční v kombinaci se sériovými tlumiči pérování - není tedy nutná jejich výměna za sportovní. Na voze není třeba žádných úprav, je tak možné sportovní pružiny kdykoliv vyměnit zpět za sériové.

Parametry

Typ produktuSportovní pružiny
Značka vozuSeat
ModelLeon
Typ vozu1M
Upřesnění modelu5-dvéř., Cupra, Cupra V6
Rok výroby2000-
Snížení přední nápravy25 mm
Snížení zadní nápravy25 mm
Pohon4WD
Účelsnížení vozu
Technická poznámka12 = U sportovních variant vozů, které mají snížený sportovní podvozek montovaný již z výroby (např. RS, M-Technic, Sportsline, Audi Sport atd.) bude výsledné snížení vozu redukováno o tovární snížení. Příklad: pružiny se snížením 35 mm namontované na Škodě Octavii RS, která je snížena o 15 mm již z výroby, bude výsledné snížení pouze 20 mm oproti současnému stavu. Dále však platí, že výsledné snížení bude 35 mm v porovnání se standardní Octavií se standardním podvozkem.