FOLIATEC barva pro lakovací systém 5l - chameleon (zeleno-fialová) Zobrazit větší

FOLIATEC barva pro lakovací systém 5l - chameleon (zeleno-fialová)

20865

Nový produkt

FOLIATEC stříkaná folie (dip) je revoluční způsob jak měnit jednoduše barvu vozu s možností se kdykoliv vrátit k původnímu laku bez poškození. Tato stříkaná folie v odstínu zároveň vytváří ochranu originálnímu laku proti vnějším vlivům, soli, jemným škrábancům nebo proti odštípnutím laku odletujícími kamínky.

Naše společnost Escape6 je přímým dovozcem produktů FOLIATEC do ČR.

Více informací

Dostupnost: Na dotaz (1-2 týdny)

4 199 Kč s DPH

platimpak.png, 2,9kB mallpay.png, 5,0kB

Odložte platbu nákupu až o 30 dní s platební metodou MALL Pay či PLATÍM Pak. Kupte teď, plaťe potom.

Více informací

Nově vyvinuté stříkané folie (dipy) FOLIATEC dokážou jednoduše změnit vzhled vašeho vozu mrknutím oka. FOLIATEC je jedním z prvních výrobců dipů na světě, který nabízí metalické odstíny již v základním balení bez nutnosti nanášení speciální metalické vrstvy. Tato barva je vhodná pro aplikaci pomocí elektrického systému pro lakování FOLIATEC nebo pomocí stříkací pistole za předpokladu použití trysky 2,0 až 2,5mm.

Barevný odstín: Chameleon (zeleno-fialová)

Základní vlastnosti:
- dostatečné množství barvy pro nalakování větších částí vozu nebo celých motocyklů nebo čtyřkolek. Pro lakování celého vozu doporučujeme dvě balení 5l barvy (+ dvě balení tvrdidla FOLIATEC)
- velice dobrá krycí schopnost
- atraktivní vzhled a hladký povrch
- ochrana originálního laku proti jemným škrábancům, povětrnostním vlivům, soli a
odštípávání laku odletujícími kamínky
- UV ochrana laku
- aplikovatelný na libovolný nesavý povrch
- jednoduše se odstraňuje

Balení obsahuje:
- 5l balení barvy (dipu) FOLIATEC

Na každé 5l balení barvy FOLIATEC je třeba použít jedno balení tvrdidla (strednik)20859 (není součástí)

Pracovní postup:
- Všechny části karoserie, které nemají být lakovány a je možné je jednoduše demontovat, demontujte. Části vozu, které nelze demontovat, a nemají být lakovány, zakryjte (například maskovací páskou 3M nebo maskovací folií 3M). Vhodné je také zakrytí kol, podběhů a podvozkových částí, kde hrozí zaprášení barvou.
- Lakovaný povrch důkladně umyjte a usušte a to včetně všech hran a záhybů. Poté karoserii odmastěte. Před lakováním prachovkou odstraňte případný prach, který na povrch usedl během přípravy.
- Pomocí lakovací pistole FOLIATEC / WAGNER naneste 4 až 5 středně silných vrstev barvy. Na horizontálních plochách (kapota, střecha apod.) postupujte pomalu s nastaveným výkonem pistole na stupeň 1 nebo 2. Na vertikálních plochách postupujte středně rychlým tempem s výkonem stříkací pistole na stupni 2. Pracujte v uzavřeném prostoru, při práci v lakovacím boxu snižte výkon ventilačního systému.

V případě použití jiné než originální FOLIATEC / WAGNER stříkací pistole nanášejte barvu (dip) ve 3 středně silných vrstvách. Používejte trysku 2 až 2,5mm a pracovní tlak 3 až 5 bar. Po každé vrstvě vyčkejte cca 10minut před nanesením další.

Barva je po cca 60 minutách dostatečně suchá, aby udržela prach na svém povrchu. Po cca 24 hodinách je vozidlo schopno provozu.

Celková hmotnost balení: 4,840kg

Bezpečnostní informace týkající se barvy FOLIATEC:
Rizika: Kapalina a její výpary jsou vysoce hořlavé. Dráždí kůži. Způsobuje vážné podráždění očí. Může způsobit podráždění dýchacích cest. Může způsobit ospalost nebo závratě. Může způsobit poškození orgánů při dlouhodobému nebo opakovanému vystavení. Škodlivý pro vodní organismy s dlouhodobými účinky. Pokud bude třeba vyhledat lékařskou pomoc, vezměte s sebou obal od přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Před použitím si důkladně přečtěte návod. Chraňte před teplem / jiskrami / otevřeným ohněm / horkými povrchy. Zákaz kouření.
Při zasažení kůže (nebo vlasů): Odstraňte a okamžitě odložte kontaminované oblečení. Opláchněte kůži vodou / osprchujte.
Při zasažení očí: Opatrně vyplachujte vodou po dobu několika minut. Vyjměte kontaktní čočky, pokud jsou přítomny.
Skladujte uzamčené. Odstraňujte obsah / obal v souladu s místními / národními / mezinárodními předpisy.
Obsahuje xylen, n-butylacetát, ethylacetát, aceton.