FOLIATEC stříkací pistole s nádobou pro aplikaci stříkané fólie Hard Rock Liner

79935

Nový produkt

FOLIATEC Hard Rock Liner vytváří atraktivní hrubou strukturu, která je často k vidění například na ložných plochách nákladních pick-upů, pracovních strojů apod. Stříkací pistole s nádobou pro snadnou aplikaci stříkané fólie Hard Rock Liner.

Více informací

Dostupnost: Na dotaz (1-2 týdny)

699 Kč s DPH

platimpak.png, 2,9kB mallpay.png, 5,0kB

Odložte platbu nákupu až o 30 dní s platební metodou MALL Pay či PLATÍM Pak. Kupte teď, plaťe potom.

Více informací

Nově vyvinutá stříkaná fólie FOLIATEC Hard Rock Liner přináší zcela novou dimenzi do automobilového stylingu a zaručuje opravdový WOW efekt. Extrémně hrubá struktura, se kterou se můžete setkat například na ložných plochách pick-upů je nejen úžasná na efekt, ale také je účinnou ochranou originálního povrchu.

Balení obsahuje:

  • stříkací pistole pro aplikaci Hard Rock Liner
  • nádoba ke stříkací pistoli

Aplikace Hard Rock Liner stříkané fólie:

  1. Demontujte díly, které jdou snadno z vozu demontovat a jejich demontáž usnadní aplikaci fólie (např. boční lišty, zpětná zrcátka, kliky apod.). Díly, které nechcete lakovat, ale není možné je z vozu demontovat zamaskujte vhodnou maskovací páskou. Doporučujeme také zakrýt kola a pneumatiky.
  2. Očistěte a důkladně odmastěte karoserii a to i v záhybech.
  3. Aplikace základního nástřiku Hard Rock Liner pomocí FOLIATEC / Wagner DIY lakovacího systému: Naneste dvě silné vrstvy. Pracujte středním tempem a na rukojeti stříkací pistole nastavte úroveň III nebo IIII.
    Aplikace základního nástřiku Hard Rock Liner pomocí stříkací pistole: Naneste dvě silné vrstvy. Pracujte středním tempem a použijte trysku o průměru 2 mm s tlakem 2-3 bary.
  4. Nechte povrch zaschnout po dobu alespoň 30 minut.
  5. Příprava před aplikací Hard Rock Liner: barvu Hard Rock Liner důkladně protřepejte po dobu alespoň 2 minut. Naplňte nádobu ke stříkací pistoli, zatlačte dovnitř víčko a našroubujte stříkací pistoli na nádobu.
  6. Naneste barvu Hard Rock Liner pomalým tempem při tlaku 2,5-3 bary tak, abyste dosáhli cca 50% kryvosti povrchu. Po 60 minutách naneste druhou vrstvu, která bude již 100% zakrývat původní povrch.

Poznámka: Povrch Hard Rock Liner bude na dotek suchý po cca 60 minutách, ale měl by schnout ideálně 24 hodin v konstantní teplotě.

FAQ - Často kladené dotazy:

  1. Jak je možné čistit povrch opatřený nástřikem Hard Rock Liner?
    Vozy lakované Hard Rock Liner nástřikem je možné čistit běžným autošampónem v kombinaci s mycí rukavicí nebo jemným kartáčem.
  2. Je možné Hard Rock Liner přelakovat barvou?
    Ne, přelakování povrchu Hard Rock Liner není možné. V případě zájmu o konkrétní odstín je možné dodat Hard Rock Liner v mnoha odstínech dle RAL.
  3. Jak dlouho po nalakování Hard Rock Liner musím počkat než mohu vůz opět používat?
    Hard Rock Liner je dostatečně vytvrdlý za 24 hodin tak, aby mohl být vůz znovu používán. K dokonalému vytvrdnutí dojde během 6-7 dnů.
  4. Je potřeba zdrsnit nebo jinak upravovat lakovaný povrch?
    Pro odstranitelnou verzi Hard Rock Liner je třeba povrch pouze vyčistit, odmastit a zbavit prachu. U permanentní verze je pro lepší přilnutí dobré povrch zdrsnit 400 brusným papírem.