H&R sada sportovních stabilizátorů (přední+zadní) pro Porsche 911 (997) C2 Cabrio, C2 Coupé, 2WD, r.v. 08/04-, průměr 24 mm/24 mm, Carrera+Carrera S, vč. Faceliftu 2008, pouze PDK, (DFI přímé vstřikování) Zobrazit větší

H&R sada sportovních stabilizátorů (přední+zadní) pro Porsche 911 (997) C2 Cabrio, C2 Coupé, 2WD, r.v. 08/04-, průměr 24 mm/24 mm, Carrera+Carrera S, vč. Faceliftu 2008, pouze PDK, (DFI přímé vstřikování)

33239-4

Nový produkt

Sportovní stabilizátory H&R výrazně omezují náklony vozu při průjezdu zatáčkou. Díky tomu mají pneumatiky lepší kontakt s vozovkou, vůz má větší přilnavost a stabilitu. Vyráběny jsou z vysoce pevnostní oceli v kombinaci s kovanými konci pro uchycení. Většina stabilizátorů umožňuje nastavitelné uchycení a tím dokonalé odladění tuhosti stabilizátorů.

Více informací

Dostupnost: Na dotaz (1-2 týdny)

18 916 Kč s DPH

platimpak.png, 2,9kB mallpay.png, 5,0kB

Odložte platbu nákupu až o 30 dní s platební metodou MALL Pay či PLATÍM Pak. Kupte teď, plaťe potom.

Více informací

Hlavní výhody použití sportovních stabilizátorů H&R:

  • Minimalizace náklonů karoserie a zvýšení stability v zatáčkách
  • Omezení sklonů vozu k přetáčivosti / nedotáčivosti
  • U nastavitelných stabilizátorů možnost nastavení tuhosti dle potřeby
  • Zachování původního komfortu vozu
  • Kompatibilní s originálním i sportovním podvozkem
  • Vyrobeno z vysoce pevnostní oceli s kovanými konci pro uchycení
  • Silentbloky z uretan-teflonu (pokud jsou dodávány)
  • Vyrobeno v Německu

Stabilizátory podvozku H&R jsou známy z motoristického sportu a byly vyvinuty, aby snížily tendenci k naklánění vozidla a zlepšily jeho ovladatelnost. Výrobce podvozkových komponentů H&R nyní tuto techniku zpřístupňuje každému řidiči. Stabilizátory H&R jsou vyrobeny z vysoce pevné oceli s precizně kovanými konci a pro některé vozy jsou nastavitelné ve více polohách.

Stabilizátory podvozku H&R se montují místo sériových stabilizátorů a je možné je kombinovat jak se sériovým odpružením, tak i se sportovními podvozky a výškově stavitelnými podvozky. Navíc poskytují alternativu pro všechny, kteří si přejí lepší, sportovně tuhé nastavení svého vozidla, bez snížení jeho světlé výšky.

Parametry

Typ produktuSportovní stabilizátory
Značka vozuPorsche
Model911
Typ vozu997
Upřesnění modeluC2 Cabrio, C2 Coupé
Rok výroby08/04-
PoznámkaCarrera+Carrera S, vč. Faceliftu 2008, pouze PDK, (DFI přímé vstřikování)
Obj. kód předního stabilizátoru (lze objednat samostatně)33239 VA
Obj. kód zadního stabilizátoru (lze objednat samostatně)33239 HA3
Průměr předního stabilizátoru24 mm
Průměr zadního stabilizátoru24 mm
Nastavení tuhosti stabilizátoru vpředune
Nastavení tuhosti stabilizátoru vzadu4x
Balenípřední+zadní
Pohon2WD
Technická poznámka55 = Při montáži stabilizátorů H&R použijte originální silentbloky (silentbloky jsou součástí dodávky pouze výjimečně, a to v případech, kdy nelze použít originální silentbloky z důvodu velkého rozdílu v průměru stabilizátoru H&R oproti sériovému). Před montáží zkontrolujte stav originálních silentbloků, a pokud nejsou v bezvadném stavu, vždy je vyměňte za nové.
Technická poznámka 60 = Přední stabilizátor není vhodné použít samostatně - bez zadního stabilizátoru. V případě použití předního stabilizátoru samostatně může dojít ke zhoršení ovladatelnosti vozu.